post

Lash lift

Fransböjning eller så kallad ”lash lift” är ett smidigt sätt att få den där pigga och glada looken utan att behöva lägga ner tid varenda morgon och kväll. Till skillnad från fransförlängning jobbar man endast med de naturliga ögonfransarna vilket inte hindrar en från att använda smink eller oljebaserad sminkborttagning.

Lash lift kan också vara till fördel för de som har känsliga ögon och känslig hy. Reagerar man på lösögonfransar och smink kan fransböjning vara ett alternativ, även om det är en semi-permanent av ögonfransarna. Det kan låta påfrestande men är en relativt mild metod för både hud och fransar.

Minimal tid för maximalt resultat

Det är viktigt att alltid få fransarna fixade av någon som är utbildad. På nätet finns fransböjning, förlängning och färgning samt utbildning inom detta. De erbjuder även produkter som löshår och spraytan. För den som funderar på att ta skönhet till en professionell nivå finns viktig och intressant information och produkter.

En lash lift håller i princip så länge som fransarna sitter, vilket är ungefär 6-8 veckor. Lash lift tar ungefär en timme att göra och proceduren börjar med att rengöra fransarna. Sedan väljs en lämplig spole ut som passar de fransar man har och resultatet man är ute efter. Till sist tillsätts permanentvätska och fixeringsvätska.